Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os for en snak om vores produkter   //   +45 71 99 12 12   //   kontakt@kitchentech.dk

Om os

Agentur

Mangler du en agent i Danmark som både kan sælge dine produkter og sørge for kontakten med de øvrige forhandlere, så kan vi hjælpe dig. Vores netværk af forhandlere og vores erfaring med salg, distribution og lancering af nye produkter i Skandinavien, gør os til dit oplagte valg når du skal bruge en agent for dine nye produkter.

Salg

Vi driver allerede flere online butikker, hvor vi sælger nicheprodukter som vi har været med til at lancere på det danske og svenske marked. Flere af produkterne vi sælger er vi eneforhandler af. Vi er derfor vant til det ansvar der følger med, når man udvælges som eksklusiv forhandler. Vores kompetencer er primært indenfor det gastronomiske, men vi er på vej med lanceringer af flere spændende koncepter i andre brancher.

Distribution

Mangler du en partner som kan distribuere dine produkter i Danmark og resten af Skandinavien, så kan vi hjælpe dig. Vi har lagerfaciliteter i både Danmark og Sverige, hvorfra vi kan sende varer ud samme dag med dag-til-dag levering i hele Danmark og det meste af Sverige. I øvrige lande kan vi levere inden for 2-4 dage.

KitchenTech ApS
Hovedgaden 24
8670 Låsby
Danmark

CVR-nummer: 34585261
Tlf: +45 71 99 12 12
kontakt@kitchentech.dk

Online handel, agentur & distribution